»   »  Netwerkoplossingen

Netwerkoplossingen

Architectuur, implementatie en beheer

STAP1

svg2

svg3

Netwerkarchitectuur

Netwerkimplementatie

Netwerkbeheer

De eerste stap in onze wijze van ontzorging is de netwerkarchitectuur. Wij kijken samen met u naar de beste netwerksituatie, waarbij wij er zorg voor dragen dat de netwerkarchitectuur naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.

Vervolgens rollen wij het netwerk uit in uw bedrijf: de netwerkimplementatie. Wij verzorgen de installatie en zien er op toe dat al uw medewerkers vlekkeloos aan de slag kunnen in uw netwerk.

Wanneer u in uw netwerksituatie werkt, is bescherming tegen beschadiging en uitval van groot belang. Dit monitoren wij middels het netwerkbeheer. Preventief onderhoud speelt daarin een grote rol.

ICT is de aorta van uw organisatie: uw primaire processen en de bedrijfsvoering hangen er van af. U moet er dus op kunnen vertrouwen dat het altijd naar behoren functioneert, zonder dat u zich er dagelijks mee bezig hoeft te houden. Vanzelfsprekend, als gezond drinkwater uit de kraan. Deze zorg legt u in de vertrouwde handen van DO-IT. Wij denken in oplossingen die doen wat de klant vraagt en zorgen er voor dat de techniek daar perfect voor is ingericht.

Wij controleren op afstand uw netwerk en apparatuur en zorgen dat problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Hierdoor blijft uw bedrijf gesloten voor ongewenste indringers en kunt u waar u zich ook bevindt bij uw bedrijfsgegevens komen.